Опитахте ли ...

Размразете една топка тесто на Мис Каприз и оставете да втаса за около час. Оформете малки топки по около 50 грама и ги разточете в кръг. В средата на така получилия се блат сложете един кренвирш и...

Знаете ли, че...

Замразените продукти запазват най-дълго хранителните си свойства и съдържат минимални или никакви консерванти. За да бъде най-успешно приготвянето на един замразен продукт, той трябва да се...

Промоции

Пълната гама от продуктите на “Мис Каприз” се предлага и в кетерингов вариант, подходящ за всички заведения, хотели и ресторанти с гарантирана бърза доставка и олекотена опаковка.

 

 

[повече]

 

Новини

Нови разновидности италианска паста

Имаме удоволствието да Ви представим новата серия от различни видове паста на Мис Каприз Типита.

Повече информация може да намерите в каталога

Можете да опитате лазаня и равиоли на Мис Каприз в магазини Карфур на топла точка.

Съвсем скоро можете да се насладите на новите итали...

Пърленки като от фурната на баба

Спомнете си вкусните сутрини при баба. Нежен аромат на препечен хляб с масло се носи из цялата къща. Още боси краката ви сами водят към кухнята. На масата са прекрасните пърленки на баба и вкусна часа с прясно мляко и какао.

Вече може да се насладите на това усещане по всяко време...

Нов продукт

Оригинални пърленки по габровска рецепта. Майсторите от Етъра ни предоставиха прекрасната си рецепта за пърленки, за да може да се насладите на традиционния им вкус навсякъде. Подходящи за семейната трапезa или в механата, пърленките са най-вкусни намазани с масло и настъргано сирене.